Air Optix Night and Day Aqua (6 lente)

6 950 Lek
94% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 50 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 21.10. Stock day info: Today 21. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 21. tetor zgjidh atributet...
Shto
700 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 950 Lek
Paketë në OFERTE

Air Optix Night and Day Aqua(6 lente)

Air Optix Night and Day Aqua lente kontakti, jane dizenjuar per perdorim 1 mujor. Sipas prodhuesve - Alcon – keto lente kontakti i vendos (ne mengjes e i heq ne darke) jane te perdorshme edhe per perdorim te vazhdueshem. Qe tregon se ju mund ti mbani 30 dite 29 nete ju skeni pse ti hiqni ato ,kur flini.

Megjithate kjo behet me konsulte tek okulisti pasi ne jemi te gjithe te ndyshem.Perdorimi i vazhdueshem nuk eshte i pershtatshem per te gjithe . Për më tepër, duhet theksuar se edhe në mesin e profesionistëve qëndrimet ndaj lenteve të kontaktit per orare te zgjatura ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme. Shumë profesionistë okuliste nuk e rekomandojne perdorimin e lenteve me orare te zgjatura per te gjithe, të tjerë rekomandojnë që ti heqin lentet pas pesë ditëve etj.

Air Optix Night and Day Aqua lente kontakti janë të jashtëzakonshme për pėrshkrueshmerine e lartë të oksigjenit të tyre në sajë të cilës kornea ka furnizim të mjaftueshëm me oksigjen edhe kur syte jane te mbyllur nga qepallat (gjatë gjumit).

Air Optix Night and Day Aqua janë padyshim ndër më të famshmet ne treg per cilesine e tyre.Megjithatë, nuk është shumë e këshillueshme blerja e ketyre lenteve pa konsulte. Nëse ju bëni këtë, ju rrezikoni te humbisni paratë tuaja sepse lentet kanë një diametër shumë të vogël (DIA = 13,8 mm), e cila i përshtatet një përqindje të konsiderueshme perdoruesish se diametri më i zakonshme eshte 14,0 ose 14,2.

Rreth lenteve te kontaktit Air Optix Night and Day Aqua
Të dhënat
Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Paketimi : 6 lente
DIA: 13.80
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 175 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 24%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Emri i Produktit: Air Optix Night and Day Aqua
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon A
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?