0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Air Optix Night and Day Aqua (3 lente)

4 100 Lek
94% rekomandon
Në stock

Cmimi per Kosove & Maqedoni 29.50 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e martë 17.5. Stock day info: Today 17. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 17. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
4 100 Lek
4 100 Lek

Air Optix Night and Day Aqua (3 lente)

Lentet e kontaktit Air Optix Night and Day Aqua, janë dizenjuar për 1 muaj. Sipas prodhuesve - Alcon – këto lente kontakti (i vendos në mëngjes dhe i heq në darkë) janë të krijuara edhe për përdorim të vazhdueshëm. Kjo tregon se ju mund ti mbani 30 ditë dhe 29 netë, pra nuk është e nevojshme ti hiqni gjatë fjetjes.

Megjithatë kjo bëhet me konsultë tek okulisti pasi ne jemi të gjithë të ndyshëm. Për më tepër, duhet theksuar se edhe në mesin e profesionistëve qendrimet ndaj lenteve të kontaktit për orare të zgjatura ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme. Shumë profesionistë okulistë nuk e rekomandojnë përdorimin e lenteve me orare të zgjatura për të gjithë, të tjerë rekomandojnë që ti heqin lentet pas pesë ditëve etj.

Lentet e kontaktit Air Optix Night and Day Aqua janë të jashtëzakonshme për pėrshkueshmërinë e lartë të oksigjenit të tyre në saj të së cilës kornea ka furnizim të mjaftueshëm me oksigjen edhe kur sytë janë të mbyllur nga qepallat (gjatë gjumit).

Air Optix Night and Day Aqua janë padyshim ndër më të famshmet në treg për cilësinë e tyre. Megjithatë, nuk është shumë e këshillueshme blerja e këtyre lenteve pa konsultë. Nëse ju e bëni këtë, ju rrezikoni të humbisni paratë tuaja sepse lentet kanë një diametër shumë të vogël (DIA = 13,8 mm), e cila i përshtatet një përqindje të konsiderueshme përdoruesish se diametri më i zakonshëm është 14,0 ose 14,2.

Të dhënat

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60 8.40
Paketimi : 3 lente
DIA: 13.80
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 175 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 24%
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Emri i Produktit: Air Optix Night and Day Aqua
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Lotrafilcon A
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top