Air Optix for Astigmatism (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

7 900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Air Optix for Astigmatism (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
Transport FALAS për këtë produkt
8 100 Lek 7 900 Lek

Paketa lehtesuese – Lente + solucion

Kurseni parate tuaja ne paketat e lenteve dhe solucioneve !
Të dhënat
Prodhuesit: Soleko, Alcon
Tipi i Solucionit : Universal
DIA: 14.50
Sasia : 360 ml
BC: 8.70
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë, 24 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po

Komente

Ke pyetje?