Air Optix for Astigmatism (6 lente)

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 48.50 €uro.

Lente Kontakti Air Optix për Astigmatizëm

Përshkueshmëri e lartë e oksigjenit

Air Optix për Astigmatizëm janë lente mujore me hidroxhel silikoni që korrigjojnë astigmatizmin. Materiali i hidroxhelit te silikonit - Lotraflicon B - garanton përshkueshmëri të lartë oksigjeni, që i bën lentet e kontaktit të shëndetshme dhe më komode.

Përdorim i Lehtë

Lentet e kontaktit Air Optix për Astigmatizëm kanë një ngjyrë të lehtë blu për përdorim sa më efektiv. Ngjyra nuk do ta zvogëlojë cilësinë e vizionit. Sipas prodhuesit, orari maksimal i përdorimit është 6 ditë dhe netë. Ju lutem, konsultohuni me mjekun tuaj pasi kjo nuk është e përshtatshme për të gjithë.

Të dhënat - Air Optix for Astigmatism (6 lente)

Prodhuesit: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Paketimi : 6 lente
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air for Astigmatism (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit torike TopVue Air for Astigmatism karakterizohen nga pëshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 5 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente (1)

Ke pyetje?
Fatmir

Të nderuar, Më interson të di se a keni lente të buta (soft lenses) me këto parametra: 1. PWR -1.5, BC 8.4, Dia 14.4, Cyl -3.75 dhe AX 010. 2. PWR -2.5, BC 8.4, DIA 14.4, Cyl -4.75 dhe AX 140. Nëse ka, sa është qmimi i tyre. Respekt,

Përgjigje info@lentekontakti.al

Pershendetje! Me keto parametra kemi lente te markes proclear toric xr ku nje kuti me 3 lente kushton 6700 leke. Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne numrin +355692504859 ne viber ose whatssapp. Faleminderit!