Air Optix Colors - Pure Hazel - Lente me Ngjyre (2 lente)

3 900 Lek
80%
Në stock
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

1 pcs. e martë 12.11.

Cleaner
blank
Shto
900 Lek
3 900 Lek

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Kafe
Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 2 lente
Dioptri: 0.00
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Skadenca: 36 muaj dhe më shumë
Filter: Lenses Product name: Air Optix Colors
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo

Komente

Ke pyetje?
Top