Air Optix Colors - Pure Hazel - Lente me Ngjyre (2 lente)

3 900 Lek
80%
Në stock
VO-Skla-Barva
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 1.6.
  Shto
  900 Lek
  3 900 Lek

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  Air Optix Colors - Pure Hazel - Lente me Ngjyre (2 lente)
  Të dhënat
  Lente me ngjyrë: Kafe
  Prodhuesit: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 2 lente
  Dioptri: 0.00
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 33%
  Skadenca: 36 muaj dhe më shumë
  Emri i Produktit: Air Optix Colors
  Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo
  VO-Skla-Prumer
  Top