0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Air Optix Colors - Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

3 900 Lek
92% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
3 900 Lek
3 900 Lek

Ju mund të pëlqeni edhe:

Air Optix Colors - Green - Lente me Ngjyre (2 lente)

Të dhënat

Lente me ngjyrë: Jeshile
Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 2 lente
Dioptri: 0.00
Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix Colors
Materiali i Lenteve: Lotrafilcon B
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Jo
Filter: Item is medical device: Po

Ju mund të pëlqeni edhe:

Variante të tjera të produktit:

Komente

Ke pyetje?
Top