0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Air Optix Colors - Brilliant Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

4 400 Lek
88% rekomandon
Në stock
Ngjyra
  Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e mërkurë 26.1. Stock day info: Today 26. janar Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 26. janar zgjidh atributet...
  Shto
  900 Lek
  4 400 Lek
  Air Optix Colors - Brilliant Blue - Lente me Ngjyre & Optike (2 lente)

  Të dhënat

  Lente me ngjyrë: Blu
  Prodhuesit: Alcon
  BC: 8.60
  DIA: 14.20
  Paketimi : 2 lente
  Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
  Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
  Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
  Përmbajtja e ujit: 33%
  Emri i Produktit: Air Optix Colors
  Dioptri: nga -8.00 tek +6.00
  Materiali i Lenteve: Lotrafilcon B
  A mund të fle me këto lente natën?: Jo
  Filtër UV: Jo

  Variante të tjera të produktit:

  Komente

  Ke pyetje?
  Top