Air Optix Colors - Brilliant Blue - Lente me Ngjyre (2 lente)

3 900 Lek
Në stock
Ngjyra
    Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 13.5. Today zgjidh atributet...
    Shto
    900 Lek
    3 900 Lek
    Air Optix Colors - Brilliant Blue - Lente me Ngjyre (2 lente)
    Të dhënat
    Lente me ngjyrë: Blu
    Prodhuesit: Alcon
    BC: 8.60
    DIA: 14.20
    Paketimi : 2 lente
    Dioptri: 0.00
    Përshkueshmëria e oksigjenit: 110 Dk/t
    Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
    Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
    Përmbajtja e ujit: 33%
    Emri i Produktit: Air Optix Colors
    Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
    A mund të fle me këto lente natën?: Jo
    Filtër UV: Jo

    Variante të tjera të produktit:

    Variante të tjera të produktit:

    Komente

    Ke pyetje?