Air Optix Aqua Multifocal (6 lente)

7 650 Lek
96% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e hënë 18.10. Stock day info: Today 18. tetor Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 18. tetor zgjidh atributet...
Shto
700 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
7 650 Lek
Paketë në OFERTE

Air Optix Aqua Multifocal Lente Kontakti

Air Optix Aqua Multifocal lente kontakti ju ofrojne komoditet dhe nje cilesi te mire per ata qe vuajne nga miopia.

Qartesi si kristali

Air Optix Aqua Multifocal jane lente kontakti mujore dizenjuar per perdorim te perditshem. Fale teknologjise se tyre te re Precision Transition Design ato ofrojne nje vizion me te qarte ne te gjitha distancat.

E lagesht gjithe diten

Air Optix Aqua Multifocal lente kontakti jane lente nga AQUA . Sistemi i Lagesht ofron lubrifikim, mbajtjen e siperfaqjes se lentes te lagesht dhe komoditet maksimal gjatë gjithë dites.

Pershkueshmeria e larte e oksigjenit

Air Optix Aqua Multifocal ka 5 here pershkueshmeri me te larte oksigjeni se lentet e kontaktit me hidroxhel. Keto lente kane pershkueshmeri me te larte te oksigjenit perfshire ketu edhe lentet multifokale hidroxhel silikoni.

Rreth Lenteve te Kontaktit Air Optix Aqua Multifocal
Të dhënat
Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 6 lente
Add power: +1.00, +2.00, +2.50
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 138 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix Aqua Multifocal
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

TopVue Air Multifocal (3 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit prej silikon hidroxheli TopVue Air Multifocal karakterizohen nga përshkueshmëria e lartë e oksigjenit duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit.
Cmimi: 4 200 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?