Air Optix Aqua Multifocal (3 lente)

Transporti falas

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 38 €uro.

attributesPrimary

1 pcs. e martë 16.7.

Cleaner
blank
Cmim për copë
5 300 Lek
5 300 Lek
Air Optix Aqua Multifocal (3 lente) - Multifocal contact lenses
Votat e klienteve: 128

Cmimi: 11300 Lek
Kurseni: 200 Lek
Detail: Advantageous packages: Delivery price: Detail: Advantageous packages: Free

Lente Kontakti Air Optix Aqua Multifocal

Më në fund një zgjidhje për vizion të qartë nga larg!

Lentet e kontaktit Air Optix Aqua Multifocal u ofron vizion komod dhe të shëndetshëm njerëzve që kanë probleme me pamjen nga distanca të largëta, e cila ndikon pothuajse tek të gjithë njerëzut e moshës 4 vjeç. Air Optix Aqua Multifocal janë lente kontakti mujore projektuar për përdorim të përditshëm .

Vizion i qartë në të gjitha distancat

Falë Tranzicionit të Preçisionit, Air Optix Aqua Multifocal ofron vizion të qartë në të gjitha distancat. Me këtë teknologji, të shpërndarjes së energjisë po ndryshon gradualisht edhe zona e qendrës. Për ta thënë thjesht, truri i njeriut do të mësojë të përdori kompetencat e ndryshme në të njëjtën kohë.
 

Air Optix Aqua Multifocal është e pajisur me AQUA hidratues. Sistemi i Lagështirës, e mban sipërfaqen e lenteve të lagësht në mënyrë konstante.
 

Të dhënat

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Add power: +1.00, +2.00, +2.50
Përshkueshmëria e oksigjenit: 138 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 33%
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


Air Optix Aqua Multifocal (3 lente)

Air Optix Aqua Multifocal (3 lente)

Air Optix Aqua Multifocal (3 lente)

5 300 Lek

Disponibël > 1000 copë