0 Lek

Nuk ka produkte në shportë

Trego shportën

Air Optix Aqua (3 lente)

2 600 Lek
96% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 18.50 €uro

Data e parashikuar e dorëzimit: 1 pcs. e enjte 19.5. Stock day info: Today 19. maj Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 19. maj zgjidh atributet...
Shto një solucion pastrues:
Nuk dëshiroj solucion pastrues
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto një solucion pastrues:
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 360 ml
900 Lek
Gelone solucion 2 x 360 ml
1 700 Lek
Gelone solucion 100 ml
500 Lek
Shto
900 Lek
2 600 Lek
2 600 Lek

Lente Kontakti Air Optix Aqua

Përshkueshmëri e Lartë e Oksigjenit

Lentet e kontaktit Air Optix Aqua prodhuar nga Alcon janë të një niveli (ashtu si Air Optix) me përshkueshmëri të lartë oksigjeni që mund të përdoren dhe natën. Ju duhet të konsultoheni me okulistin për orarin e përdorimit të lenteve Air Optix Aqua nëqoftëse do ti përdorni edhe natën.

Air Optix Aqua janë lente Kontakti mujore projektuar për përdorim ditor . Materiali Lotrafilcon B përbën lentet hidroxhel silikoni të Air Optix Aqua.

Ne nuk ju rekomandojmë ti ndryshoni lentet e kontaktit pa u konsultuar me mjekun tuaj, për arsye se parametrat e këtyre lenteve nuk ndryshojnë nga markat e tjera.

Të dhënat

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 138 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix Aqua
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po
Zgjedhje e zgjuar
Favorite

Topvue Air (6 lente)

Në stock
    Lentet e kontaktit TopVue Air kanë përshkueshmëri të lartë oksigjeni duke ruajtur dhe përmbajtjen e ujit. Teknologjia e re është garanci për një rehati maksimale.
Cmimi: 3 000 Lek
Zgjedhje e zgjuar

Komente

Ke pyetje?
Top