Air Optix Aqua (2x3 lente) + Gelone Solucion 360 ml

6 100 Lek 5 900 Lek
92% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Air Optix Aqua (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 600 Lek
Air Optix Aqua (3 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 2 600 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
Transport FALAS për këtë produkt
6 100 Lek 5 900 Lek

Paketa lehtesuese – Lente + solucion

Kurseni parate tuaja ne paketat e lenteve dhe solucioneve !

Të dhënat - Air Optix Aqua (3 lente)

Prodhuesit: Alcon
BC: 8.60
DIA: 14.20
Paketimi : 3 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 138 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 30 ditë
Përmbajtja e ujit: 33%
Emri i Produktit: Air Optix Aqua
Dioptri: nga -10.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Lotrafilcon B
Filtër UV: Jo
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?