Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

5 700 Lek 4 650 Lek
91% rekomandon
Në stock
Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 21.2. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 4 800 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e mërkurë 21.2. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
5 700 Lek 4 650 Lek

Pakete ne oferte: Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja ne paketat e lenteve dhe solucioneve !

Të dhënat - Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lente)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.60
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 129 Dk/t
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përmbajtja e ujit: 38%
Emri i Produktit: Acuvue Oasys for Astigmatism
cilinder: nga -0.75 tek -2.75
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve: Senofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?