Acuvue Oasys (6 lente) + Gelone Solucion 360 ml

4 300 Lek 3 650 Lek
89% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 29.30 €uro =============­=======================

Acuvue Oasys (6 lente)
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.6. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 3 400 Lek
Gelone solucion 360 ml
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.6. zgjidh atributet...
Çmimi i rregullt 900 Lek
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 300 Lek 3 650 Lek

Pakete ne oferte: Lente + Solucion

Kurseni parate tuaja ne paketat e lenteve dhe solucioneve !

Të dhënat - Acuvue Oasys (6 lente)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 8.80, 8.40
DIA: 14.00
Paketimi : 6 lente
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 14 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 147 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 38%
Emri i Produktit: Acuvue Oasys
Dioptri: nga -12.00 tek +8.00
Materiali i Lenteve: Senofilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Po
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Të dhënat - Gelone solucion 360 ml

Prodhuesit: Soleko
Tipi i Solucionit : Universal
Sasia : 360 ml
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Afati i përdorimit: 3 muaj
Përmban Sodium hyaluronate: Po
Ruajtës: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?