1 Day Acuvue TruEye (30 lente)

Garancia e kthimit
attributesPrimary

1 pcs. e martë 16.7.

Cleaner
blank
Cmim për copë
3 700 Lek
3 700 Lek
1 Day Acuvue TruEye (30 lente) - Daily contact lenses
Votat e klienteve: 103

Lente Kontakti 1 Day Acuvue TruEye

1 Day Acuvue TruEye janë lente kontakti ditore të prodhuara nga Johnson & Johnson. Ato janë llojet e fundit të lenteve Acuvue daily por janë gjithashtu lentet e para ditore të krijuara nga lloji më i ri i silikonit. Këto lente i ofrojnë syve tuaj komoditet për shkak edhe të materialit Narafilcon A, i cili ka një përshkueshmëri të lartë të oksigjenit.

Mbrojtja nga rrezet UV-A dhe UV-B

Lentet e kontakti t 1 Day Acuvue TruEye iu ofrojnë një mbrojtje të lartë nga rrezet UV-A dhe UV-B. Shenja brenda-jashtë që ndodhet në këto lente iu ndihmon juve që ti vendosni ato siç duhet.

Rreth Lenteve të kontaktit 1 Day Acuvue TruEye
Të dhënat

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 118 Dk/t
Skadenca: 32 muaj dhe më shumë
Përmbajtja e ujit: 46%
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
Materiali i Lenteve 2: Narafilcon A
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po

Ndaj eksperiencën tënde për këtë produkt


1 Day Acuvue TruEye (30 lente)

1 Day Acuvue TruEye (30 lente)

1 Day Acuvue TruEye (30 lente)

3 700 Lek

Disponibël > 1000 copë