1 Day Acuvue Moist Multifocal (30 lenses)

5 000 Lek 4 000 Lek
96% rekomandon
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e enjte 30.5. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
5 000 Lek 4 000 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 5 000 Lek

Product description

1 Day Acuvue Moist Multifocal contacts - multifocal lenses specifically designed to match the aspheric center-near optical design to the pupil size as it changes across the refractive range and as patients age. Precise and consistent centration allows for a superior vision experience for more patients, while minimizing chair time. In fact, 94% of patients were fit with 2 pair of lenses or less when using our fitting tips, and most patients can leave your office with the right lenses on their first visit.

Të dhënat - 1 Day Acuvue Moist Multifocal (30 lenses)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 8.40
DIA: 14.30
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Emri i Produktit: 1 Day Acuvue Moist Multifocal
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 25,5 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -9.00 tek +6.00
Add power: High (+2,00 - +2,50), Low (+0,75 - +1,25), Mid (+1,50 - +1,75)
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone 1-day Multifocal (30 lenses)

Në stock
  • Shikim perfekt në të gjitha distancat
  • Hidratim gjatë gjithë ditës
  • Bordet e holla nuk irritojnë qepallat e syve
  • Filtër UV
Cmimi: 4 500 Lek

Komente

Ke pyetje?