1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 lente)

4 500 Lek 3 600 Lek
97% rekomandon
Në stock

Çmimi për Kosovë & Maqedoni 32.15 €uro.

Data e parashikuar e dorëzimit: e premte 19.4. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
VIP OPTIC Falas
TIRANE - Korrier nga 200 Lek *
SHQIPERI - Korrier nga 250 Lek *
KOSOVE nga 500 Lek
* Sidebar: Free delivery for orders over 5 000 Lek
4 500 Lek 3 600 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 3 600 Lek

1 Day Acuvue Moist për Astigmatizëm

Johnson & Johnson kanë lancuar një produkt të ri lentet e kontaktit ditore për astigmatizëm në rangun e produkteve 1 Day Acuvue Moist. Lentet kanë një dizajn inovativ, teknologjia LACREON™ teknologji e cila ofron produkte me parametra më të gjera për lentet torike ditore . Sipas prodhuesve këto lente kishin 95 % sukses në treg.

Teknologjia LACREON™

1 Day Acuvue Moist për Astigmatizëm pasqyron teknologjinë LACREON™ me ingredient të pasur, të ngjashëm me lotët natyral. Kjo teknologji do ti mbajë sytë tuaj të lagësht të freskët dhe komod gjatë gjithë ditës.

Teknologji a ASD

Sistemi unik i stabilitetit të zonës 4, është rezistent edhe nga presioni i natyrshëm i qepallave tuaja për të mbajtur lenten aty ku ajo duhet të jetë. Stabiliteti ju jep një vizion të freskët, të qëndrueshme gjatë gjithë ditës. Ai pozicionon lenten shpejt kur e vendos në sy dhe bën orientimin brenda syrit .

1 Day Acuvue Moist për Astigmatizëm do t'iu ofroj komoditet dhe gjithashtu mbrojtje nga rrezet UV-A dhe UV-B . Sipas prodhuesve lentet mbrohen nga këto rreze të paktën 98% UV-B dhe 85% UV-A .
Shenjat nga brenda jashtë do t'iu ndihmojnë për të parë nëse lentja është gati për t'u vendosur në sytë tuaj, nëse ju e shikoni atë anës.

Të dhënat - 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 lente)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
DIA: 14.50
BC: 8.50
Paketimi : 30 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Emri i Produktit: 1 Day Acuvue Moist for Astigmatism
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 23,7 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
cilinder: nga -0.75 tek -2.25
Dioptri: nga -9.00 tek +4.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Zgjedhje e zgjuar

Gelone 1-day for Astigmatism (30 lenses)

Në stock
  • Stabilitet i lentes në pozicionin korrekt
  • Hidratim gjatë gjithë ditës
  • Bordet e holla nuk irritojnë qepallat e syve
  • Filtër UV
Cmimi: 3 900 Lek

Komente

Ke pyetje?