1 Day Acuvue Moist (180 lente)

19 202 Lek 15 250 Lek
97% rekomandon
Transport FALAS për këtë produkt
Në stock
Data e parashikuar e dorëzimit: e martë 18.6. zgjidh atributet...
Zgjidh parametrat për syrin e dytë
Transport FALAS për këtë produkt
19 202 Lek 15 250 Lek
Shto në shportë Çmimi më i mirë për 30 ditët e fundit: 15 250 Lek

1 Day Acuvue Moist Lente kontakti

1 Day Acuvue Moist janë lente kontakti ditore të krijuara nga Johnson & Johnson. Ato pasqyrojnë unicitetin e teknologjisë LACREON™ e cila fut një agjent me lagështi të pasur brenda lenteve. Falë kësaj teknologjie 1 Day Acuvue Moist i ofron syve tuaj një komoditet gjatë gjithë ditës. Lentet e kontaktit 1 Day Acuvue Moist ndihmojnë & sigurojnë komoditetin maksimal. Juve nuk ju nevojitet një solucion pastrues dhe sytë tuaj janë të mbrojtur nga rrezet UV-A dhe UV-B. Shenjat brenda dhe jashtë tek lentet ju ofrojnë një përdorim më të lehtë për vendosjen e tyre.

1 Day Acuvue Moist këto lente kontakti janë të disponueshme edhe në kuti më të vogla.

Të dhënat - 1 Day Acuvue Moist (180 lente)

Prodhuesit: Johnson and Johnson
BC: 9.00, 8.50
DIA: 14.20
Paketimi : 180 lente
Mbas sa ditësh ndërrohen?: 1 ditë
Emri i Produktit: 1 Day Acuvue Moist
Skadenca: 12 muaj dhe më shumë
Përshkueshmëria e oksigjenit: 33 Dk/t
Përmbajtja e ujit: 58%
Materiali i Lenteve: Etafilcon A
Dioptri: nga -12.00 tek +6.00
A mund të fle me këto lente natën?: Jo
Filtër UV: Po
Filter: Item is medical device: Po

Komente

Ke pyetje?